Sprekers

Lees hier de korte cv's van de sprekers!
Artikelen en blogs vind je op deze pagina

Erik Peekel, dagvoorzitter

Erik Peekel, dagvoorzitter

Erik Peekel is één van de meest gevraagde dagvoorzitters van Nederland. Hij betrekt de deelnemers actief bij het programma en creëert direct de juiste sfeer. Als superbrainstormer zorgt hij ervoor dat iedereen met een waslijst aan praktische ideeën naar huis gaat. Meer..

 
Jaap Bressers

Jaap Bressers

Jaap Bressers leek voorbestemd om een topmanager te worden. Tijdens een vakantie veranderde zijn leven echter ingrijpend: bij een frisse duik in zee brak hij zijn nek. Dit zette zijn leven volledig op zijn kop. Inmiddels treedt hij nu op in bijna alle grote theaters in binnen- en buitenland als veelgevraagd spreker en cabaretier. Hij is hij auteur van het beste verkochte managementboek van 2015: ‘Waar een wiel is, is een weg’. Jaap heeft veel meegemaakt, maar vooral ook veel geleerd. Die kennis deelt hij graag: ‘ik heb veel geleerd door mijn ongeluk, het is alleen jammer dat ik mijn nek ervoor heb moeten breken’. Meer..

 
Bas Kodden

Bas Kodden

Bas Kodden is schrijver, spreker en onderzoeker op het gebied van leiderschap, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Hij wordt veelvuldig gevraagd om een bijdrage aan de bevlogenheid van teams en organisaties te leveren. Om: van talenten, helden te maken! Als docent is hij verbonden aan Nyenrode Business University. Meer..

 
Paul Rulkens

Paul Rulkens

Paul Rulkens is een expert op het gebied van High Performance: het halen van professioneel, persoonlijk en zakelijk succes op de meest snelle, eenvoudige en elegante manier. Zijn populaire TED Talks zijn over de hele wereld een bron van inspiratie. Ze worden bij professionele trainingen gebruikt om de deelnemers te helpen om alles te halen uit alles wat ze al hebben. Meer..

 
Kim Spinder

Kim Spinder

Kim Spinder kan het beste omschreven worden als innovator en piraat. Ze helpt zowel overheid als bedrijfsleven met nieuwe manieren van samenwerken. Niet door het schrijven van plannen van aanpak, maar door samen in de praktijk te testen wat werkt en wat echt past bij de organisatie en haar medewerkers. In 2010 werd zij uitgeroepen tot ‘Meest Invloedrijke Persoon bij de Lokale Overheid’. Meer..

 
Mark Vletter

Mark Vletter

Mark Vletter is Chef leuk werk bij zakelijke telecomprovider Voys uit Groningen. Voys behoort tot de snelst groeiende bedrijven in Nederland en werkt zonder managers en zonder functies. Naast Voys is hij oprichter van meerdere bedrijven als Spindle en VOIPGRID en columnist bij Management Team. Meer..

 

Deze nieuwe boeken krijg je cadeau!

Boeken cadeau

 

Meer over de sprekers

Lees blogs, artikelen en bekijk video's van de sprekers.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.