Sprekers

Lees hier de korte cv's van de sprekers! Artikelen en blogs vind je op deze pagina.

Janine Abbring, dagvoorzitter

Janine Abbring, dagvoorzitter

Janine Abbring is presentatrice, programmamaakster en schrijfster. Bekend van o.a. Vroege Vogels. Sinds de start van het programma in 2014 is ze eindredacteur van het succesvolle Zondag met Lubach. In 2017 en 2018 presenteert ze voor de VPRO Zomergasten, waarmee Janine vorig jaar de Sonja Barend Award won voor het beste interview (met Eberhart van der Laan).

 
André Wierdsma

André Wierdsma

Prof. dr. André Wierdsma is emeritus hoogleraar Management en Organisatie aan Nyenrode Business Universiteit en aan China Europe International Business School (CEIBS) in Shanghai. Zijn specialisatie ligt op het gebied van: de lerende organisatie, het beheer van verandering, complexe besluitvorming en groepsdynamica, interdepartementale samenwerking en (moreel) leiderschap. Hij is auteur van onder andere Co-creatie van verandering en Lerend Organiseren en Veranderen.

 
Eric de Blok

Eric de Blok

Als zoöloog, psycholoog en bedrijfskundige probeert Eric de Blok zijn drie passies, te weten de natuur, de mens en organisatiekunde, te combineren. Hij geeft hier op drie manieren invulling aan, namelijk als gepassioneerd spreker, trainer en gids bij Natuurvisie, als betrokken organisatieadviseur en coach bij GNG Consultancy en als bevlogen vrijwillig dierentuingids bij Koninklijke Burgers' Zoo. Door de combinatie van deze passies heeft hij een brede kijk op organisatievraagstukken en een onuitputtelijke inspiratiebron voor mogelijke oplossingsrichtingen.

 
Hans Vermaak

Hans Vermaak

Dr. J.G. Vermaak MMC MCM CMC is zelfstandig adviseur, docent en onderzoeker. Hij is tevens geassocieerd partner bij Sioo en bij Twynstra Gudde. Hij is vooral actief rond complexe veranderopgaven, vaak met een maatschappelijk tintje. Hij is onder meer bekend als auteur van ‘Plezier beleven aan taaie vraagstukken’ en als coauteur van de boeken Leren veranderen, Leren in organisaties en Veranderen van maatschappelijke organisaties. Volgens een onderzoek van MT is hij de meest invloedrijke Nederlandse consultant. Zijn nieuwste boek Iedereen veranderrt - Nu wij nog hoort bij de beste 5 Managementboeken van het Jaar.

 
Paul Rulkens

Paul Rulkens

Paul Rulkens is een expert op het gebied van high performance: de kunst en wetenschap om op de meest eenvoudige manier zakelijk en persoonlijk succes te bereiken. Hij is een professionele spreker, boardroom consultant en auteur van het boek Uitstekend. Paul heeft over de hele wereld gewerkt in leiderschapsposities, onder meer bij DSM. Tegenwoordig helpt hij succesvolle klanten als KPMG, Novartis en Boskalis om nog succesvoller te worden. Zijn populaire TED Talks zijn over de hele wereld een bron van inspiratie.

 
Joël Aerts

Joël Aerts

Joël Aerts spreekt, schrijft en adviseert over leiderschap en leiderschapsontwikkeling. Hij is auteur van Ontwikkel je leiderschap waarin hij 14 krachtige principes beschrijft voor het versnellen van je leiderschapsontwikkeling én die van je medewerkers. Eerder schreef Joël samen met Ben Tiggelaar de nummer 1 bestseller MBA in één dag – Het boek. De afgelopen jaren heeft hij lezingen en trainingen verzorgd voor meer dan vijftig organisaties. Joël wordt gewaardeerd om zijn energie, kennis en toegankelijkheid.

 

Meer over de sprekers

Lees blogs, artikelen en bekijk video's van de sprekers.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.