MI Academy

 

MI Academy, de eventtak van Management Impact (voorheen Over Management), organiseert de meest spraakmakende en inspirerende events voor managers en organisatieprofessionals. Door de zeer intensieve samenwerking met deskundigen én professionals weten we precies wat er leeft in de markt en spelen wij hierop in. Deze kennis maken wij toegankelijk en toepasbaar voor u. Op onze events verbinden wij u letterlijk met elkaar.

Hieronder vindt u een aantal events die wij jaarlijks organisaseren:
Bekijk hier het actuele overzicht.

 

Jaarcongres Mens & Organisatie - juni

Dit event wordt al jaren samen met Sioo georganiseerd. Afgelopen jaar met thema de impact van veranderen, waarin gekeken werd naar de veranderingen om ons heen en de gevolgen daarvan voor de adviseur, de organisatie en de werkvloer.

Jaarcongres Verandermanagement - december

Ieder jaar in december vindt het Jaarcongres Verandermanagement plaats. Een dag vol met nieuwe inzichten, aansprekende verandertrajecten, trends en ontwikkelingen. U ontvangt dé agenda voor succesvol veranderen van toonaangevende veranderaars.

Event Managen in een onvoorspelbare wereld - december

Technologische ontwikkelingen en innovaties volgen elkaar in een steeds hoger tempo op. Om deze onvoorspelbare wereld succesvol te managen, is het nodig om uw organisatie anders in te richten en vaardigheden van professionals in de juiste richting te ontwikkelen.

Het event is voor het eerst in 2016 georganiseerd.

Event Verdraaide Organisaties - voor- en najaar

In diit event staat het gedachtengoed van de bestseller Verdraaide organisaties van Wouter Hart en Marius Buiting centraal. Miensen hebben massaal de behoefte om via fundamenteel andere sturing hun werk, hun branche en hun sector in te richten. Maar hoe doe je dat nu? Hoe verdraai je nu je organisatie op zo'n wijze dat de bedoeling centraal komt te staan?

 

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.